Rólunk Fejlesztések Hírek Multimédia Szerződésnyilvántartás Állásajánlatok Hirdetmények
ÚJ FORGALMI REND SZÉKESFEHÉRVÁRON A SZÉCHENYI ÚTI ALULJÁRÓNÁL
2014-09-17 16:00:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósuló kivitelezések során kiemelten figyel a munkavégzési körülmények fokozott biztonságának megteremtésére. A székesfehérvári vasútállomás felújításához kapcsolódik a Széchenyi úti aluljáró korszerűsítése is. Az elmúlt hetekben a kihelyezett forgalom-, magassági és sebességkorlátozó táblákat azonban a tehergépjármű vezetők nem minden esetben tartották be. Ennek következtében több alkalommal is átszakították a felállított állványzatot, egy esetben személyi sérülést is okozva.

A legkorszerűbb nagygépes technológiával indul el a dél-balatoni vasútvonal fejlesztése
2014-09-09 13:00:0

A 32 kilométeres Lepsény - Szántód, Kőröshegy szakasz felújításának eredményeként a vonatok a jelenlegi 60-80 helyett 100 km/órás sebességgel közlekedhetnek 2015 nyarától.A korszerűsítésnek köszönhetően 5 perccel csökkenhet a menetidő, javulnak a menetrendszerű vasúti közlekedés feltételei is” – fejtette ki Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter 2014. szeptember 9-én, Siófokon.    

Bp.-Nyugati pu.- Rákosrendező- Rákospalota- Újpest- Vác vonalszakaszNyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése - I/a ütem

A beruházás tartlama:

Nyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése – I/a
ütem tárgya a Rákosrendező(bez.) – Rákospalota-Újpest(kiz.) vonalszakaszon vasúti pálya korszerűsítés és bővítés, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer korszerűsítés, állomások, megállóhelyek korszerűsítése, új Hungária krt. mh. létesítése, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Vác állomás vasúti pálya, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer  korszerűsítés, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Komplex engedélyezési és tendertervek elkészítése a tenderdokumentáció összeállítása. Környezetvédelmi hatástanulmány készítése.

 

vissza


NIF

KAPCSOLAT

1134 Budapest, Váci út 45. / AB Porta
Tel.: +36 1 4368-100
Fax: +36 1 4368-110
info[kukac]nif[pont]hu

Az MFB stratégiai csoport tagja