Rólunk Fejlesztések Hírek Multimédia Szerződésnyilvántartás Állásajánlatok Hirdetmények
ELKÉSZÜLT A BIZTONSÁGOS ÉS KORSZERŰ SZEKSZÁRDI KÖRFORGALOM
2015-02-12 15:23:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában a körforgalmi csomópont Szekszárd mellett a 6. sz. főút 2x2 sávos szakaszának végén, a 65. sz. főút keresztezésében épült meg. A körforgalom átadásán jelen volt Horváth István országgyűlési képviselő, Ács Rezső Szekszárd polgármestere és Kardos Gábor, a NIF Zrt. műszaki igazgatója. 

ELKÉSZÜLT A 21. SZ. FŐÚT NYOMVONALA HATVANON
2015-02-09 16:38:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósul a 21. sz. főút; 3. sz. főút hatvani, közúti felüljáró hídszerkezetének felújítása és a kapcsolódó csomópont átépítése.

Bp.-Nyugati pu.- Rákosrendező- Rákospalota- Újpest- Vác vonalszakaszNyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése - I/a ütem

A beruházás tartlama:

Nyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése – I/a
ütem tárgya a Rákosrendező(bez.) – Rákospalota-Újpest(kiz.) vonalszakaszon vasúti pálya korszerűsítés és bővítés, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer korszerűsítés, állomások, megállóhelyek korszerűsítése, új Hungária krt. mh. létesítése, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Vác állomás vasúti pálya, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer  korszerűsítés, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Komplex engedélyezési és tendertervek elkészítése a tenderdokumentáció összeállítása. Környezetvédelmi hatástanulmány készítése.

 

vissza


NIF

KAPCSOLAT

1134 Budapest, Váci út 45. / AB Porta
Tel.: +36 1 4368-100
Fax: +36 1 4368-110
info[kukac]nif[pont]hu