Rólunk Fejlesztések Hírek Multimédia Szerződésnyilvántartás Állásajánlatok Hirdetmények
Megnyílt a forgalom előtt a Nyíregyházát nyugatról elkerülő új útszakasz
2014-10-31 10:07:0

A 2,2 km hosszan megvalósult beruházás az M3-as autópályát köti össze a Kálmánházi úttal. A Nyíregyházát nyugatról, új nyomvonalon, 2x1 sávon elkerülő útszakaszt 2014. október 31-től használhatják a közlekedők. A létesítményt Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs vezetője adták át a forgalomnak.

OKTÓBER VÉGÉN ELKEZDŐDIK SIÓFOKON A VITORLÁS UTCAI ALULJÁRÓ KIVITELEZÉSE
2014-10-22 14:38:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Balaton déli part vasútvonal rekonstrukciójának első ütemében korszerűsíti és átépíti a Lepsény állomás - Szántód-Kőröshegy állomás közötti szakaszt. A korszerűsítés részeként Siófokon, a Vitorlás utcai átjáró helyett az épülő új közúti aluljárónak köszönhetően a nyári forgalmi dugók mérsékelhetők lesznek, a különszintű közúti keresztezés pedig tovább javítja a közlekedésbiztonságot.

MA 14 ÓRÁTÓL MEGINDUL A FORGALOM AZ ÚJ GYOMAENDRŐDI KÖZÚTI ALULJÁRÓBAN
2014-10-22 11:27:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában Gyoma és Békéscsaba között megújul a vasúti pálya és átépülnek a kapcsolódó közúti csomópontok. Gyomaendrődön délutántól már az új aluljárót használhatják az autósok, a kerékpárosok és a gyalogosok.

Bp.-Nyugati pu.- Rákosrendező- Rákospalota- Újpest- Vác vonalszakaszNyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése - I/a ütem

A beruházás tartlama:

Nyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése – I/a
ütem tárgya a Rákosrendező(bez.) – Rákospalota-Újpest(kiz.) vonalszakaszon vasúti pálya korszerűsítés és bővítés, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer korszerűsítés, állomások, megállóhelyek korszerűsítése, új Hungária krt. mh. létesítése, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Vác állomás vasúti pálya, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer  korszerűsítés, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Komplex engedélyezési és tendertervek elkészítése a tenderdokumentáció összeállítása. Környezetvédelmi hatástanulmány készítése.

 

vissza


NIF

KAPCSOLAT

1134 Budapest, Váci út 45. / AB Porta
Tel.: +36 1 4368-100
Fax: +36 1 4368-110
info[kukac]nif[pont]hu