Rólunk Fejlesztések Hírek Multimédia Szerződésnyilvántartás Állásajánlatok Hirdetmények
FORGALOMKORLÁTOZÁS SZERDÁTÓL A 3.SZ. FŐÚT ÉS A 21.SZ. FŐÚT CSOMÓPONTJÁNÁL
2015-01-20 12:30:0

2015. január 21-én, szerda reggeltől a 21. sz. főút bal pályát a 3-as sz. főúti csomópont környékén várhatóan február végéig 200 méter hosszan a K-H Konzorcium lezárja. Az egy hónapos lezárás során felbontják az utat, kiépítik a csapadékvíz elvezető rendszert, majd elvégzik a töltés és végleges burkolati rétegek kialakítását. A forgalmat jelzőtáblák és jelzőlámpák fogják irányítani.

Pontosítás: Kimozdult egy szegélygerenda a régi hatvani hídon bontás közben
2015-01-16 13:48:0

A Mávinform tájékoztatását ezúton pontosítja a beruházást végző Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt: a régi hatvani felüljáró nem rogyott be.

Bp.-Nyugati pu.- Rákosrendező- Rákospalota- Újpest- Vác vonalszakaszNyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése - I/a ütem

A beruházás tartlama:

Nyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése – I/a
ütem tárgya a Rákosrendező(bez.) – Rákospalota-Újpest(kiz.) vonalszakaszon vasúti pálya korszerűsítés és bővítés, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer korszerűsítés, állomások, megállóhelyek korszerűsítése, új Hungária krt. mh. létesítése, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Vác állomás vasúti pálya, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer  korszerűsítés, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Komplex engedélyezési és tendertervek elkészítése a tenderdokumentáció összeállítása. Környezetvédelmi hatástanulmány készítése.

 

vissza


NIF

KAPCSOLAT

1134 Budapest, Váci út 45. / AB Porta
Tel.: +36 1 4368-100
Fax: +36 1 4368-110
info[kukac]nif[pont]hu