Rólunk Fejlesztések Hírek Multimédia Szerződésnyilvántartás Állásajánlatok Hirdetmények
IDEIGLENESEN FORGALOMBA HELYEZZÜK A HAJMÁSKÉRI CSOMÓPONT ÚJ FELÜLJÁRÓJÁT
2014-08-21 16:19:0

A 8. sz. főút hajmáskéri csomópontja évek óta kiemelten balesetveszélyes szakasznak számít. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában 2013 májusa óta zajló kivitelezés során Hajmáskér-Sóly között fizikai elválasztással 2x2 forgalmi sávot, valamint különszintű csomópontot alakítunk ki. A felüljáró ideiglenes forgalomba helyezésén Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter, a térség országgyűlési képviselője és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs vezetője vett részt.

TORLÓDÁSRA KELL SZÁMÍTANI AZ M30-AS AUTÓPÁLYÁN MISKOLCNÁL
2014-08-18 14:42:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg a Miskolc északi elkerülő építése, amely észak-északkelet irányban kerüli el a várost, az M30 autópálya megépült csomópontja és a Miskolc Zsigmond utca csomópontja között. Az elkerülő elsőfokú árvízvédelmi gátként szolgál majd, teljes mértékben biztosítva a térség településeinek árvíz problémáját. A közlekedők az 5.8 km hosszú, 2x1 sávos utat 2015 késő tavaszán vehetik birtokba.

Bp.-Nyugati pu.- Rákosrendező- Rákospalota- Újpest- Vác vonalszakaszNyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése - I/a ütem

A beruházás tartlama:

Nyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése – I/a
ütem tárgya a Rákosrendező(bez.) – Rákospalota-Újpest(kiz.) vonalszakaszon vasúti pálya korszerűsítés és bővítés, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer korszerűsítés, állomások, megállóhelyek korszerűsítése, új Hungária krt. mh. létesítése, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Vác állomás vasúti pálya, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer  korszerűsítés, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Komplex engedélyezési és tendertervek elkészítése a tenderdokumentáció összeállítása. Környezetvédelmi hatástanulmány készítése.

 

vissza


NIF

KAPCSOLAT

1134 Budapest, Váci út 45. / AB Porta
Tel.: +36 1 4368-100
Fax: +36 1 4368-110
info[kukac]nif[pont]hu

Az MFB stratégiai csoport tagja