Rólunk Fejlesztések Hírek Multimédia Szerződésnyilvántartás Állásajánlatok Hirdetmények
TOVÁBBI FEJLESZTÉS A 10. SZ. FŐÚTON AZ ÜRÖMI KÖRFORGALOMTÓL, MEGSZŰNIK A SZINTBENI VASÚTI-KÖZÚTI KERESZTEZŐDÉS A BÉCSI ÚTON
2014-10-16 13:28:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában 2015 őszére elkészül a Bécsi úti szintbeni keresztezés kiváltása, a Bécsi út és az Ürömi körforgalom között a 10. sz. főút kiépítése, a Pomázi úti felüljáró csatlakozó rámpáinak kialakítása, valamint az Aranyvölgy utca korszerűsítése.

Elkészült a Rédicset Göntérházával összekötő út
2014-10-14 11:36:0

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában magyar oldalon megvalósult a 74192. jelű út Rédics-Göntérháza (Genterovci) összekötő út magyarországi szakaszának kiépítése. Az ünnepélyes átadáson jelen volt Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, Stanislav Raščan, a szlovén Külügyminisztérium főigazgatója és Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője.

Bp.-Nyugati pu.- Rákosrendező- Rákospalota- Újpest- Vác vonalszakaszNyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése - I/a ütem

A beruházás tartlama:

Nyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése – I/a
ütem tárgya a Rákosrendező(bez.) – Rákospalota-Újpest(kiz.) vonalszakaszon vasúti pálya korszerűsítés és bővítés, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer korszerűsítés, állomások, megállóhelyek korszerűsítése, új Hungária krt. mh. létesítése, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Vác állomás vasúti pálya, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer  korszerűsítés, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Komplex engedélyezési és tendertervek elkészítése a tenderdokumentáció összeállítása. Környezetvédelmi hatástanulmány készítése.

 

vissza


NIF

KAPCSOLAT

1134 Budapest, Váci út 45. / AB Porta
Tel.: +36 1 4368-100
Fax: +36 1 4368-110
info[kukac]nif[pont]hu