Rólunk Fejlesztések Hírek Multimédia Szerződésnyilvántartás Állásajánlatok Hirdetmények
Aszfaltozási munkálatok miatt torlódás várható Kecskeméten a 44-es sz. főúton
2014-11-11 15:39:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban épül az 5. sz. és 44. sz. főutak között a Kecskemétet északról elkerülő út. A 44. sz. főút és a Békéscsabai út találkozásánál körforgalom biztosítja majd Magyarország egyik legforgalmasabb főútján az autósok gyors és biztonságos áthaladását. Ezen a helyszínen forgalomkorlátozás lép életbe 2014. november 13. és  várhatóan november 16. között. 

ÚJ DUNA-HÍD KOMÁROMNÁL
2014-11-07 11:28:0

Ütemterv szerint halad a Komárom-Révkomárom között építendő új Duna-híd előkészítése.  Az engedélyezési tervek elkészültek, jelenleg az építési engedélyezési eljárás van folyamatban. Forrás rendelkezésre állása és eredményes közbeszerzést követően az új híd építése 2016-ban megkezdődhet.

Bp.-Nyugati pu.- Rákosrendező- Rákospalota- Újpest- Vác vonalszakaszNyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése - I/a ütem

A beruházás tartlama:

Nyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése – I/a
ütem tárgya a Rákosrendező(bez.) – Rákospalota-Újpest(kiz.) vonalszakaszon vasúti pálya korszerűsítés és bővítés, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer korszerűsítés, állomások, megállóhelyek korszerűsítése, új Hungária krt. mh. létesítése, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Vác állomás vasúti pálya, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer  korszerűsítés, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Komplex engedélyezési és tendertervek elkészítése a tenderdokumentáció összeállítása. Környezetvédelmi hatástanulmány készítése.

 

vissza


NIF

KAPCSOLAT

1134 Budapest, Váci út 45. / AB Porta
Tel.: +36 1 4368-100
Fax: +36 1 4368-110
info[kukac]nif[pont]hu