Rólunk Fejlesztések Hírek Multimédia Szerződésnyilvántartás Állásajánlatok Hirdetmények
Hétvégén is lesz munkavégzés a 47.sz.főúton
2015-04-17 13:53:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában a 47. sz. főút Békés és Csongrád megyei szakaszain Békéscsabától Hódmezővásárhelyig 54 km hosszan folyik a 11,5 tonnás burkolaterősítés, szélesítés és korszerűsítés. A NIF Zrt. a főúton tapasztalható forgalmi nehézségek és a lakossági észrevételek miatt felkérte a vállalkozókat, hogy hétvégén is folytassák a kivitelezést.

VÁGÁNYZÁR LESZ SZÉKESFEHÉRVÁR ÉS PÉTFÜRDŐ KÖZÖTT A VÁRPALOTA ELKERÜLŐ ÉPÍTÉSE MIATT
2015-04-17 12:01:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában tavaly megkezdődött a Várpalotát tehermentesítő elkerülő út építése. A végleges nyomvonal a város déli oldalán halad, így kétszer is külön szintben keresztezi a Székesfehérvár – Szombathely, 20. sz. vasútvonalat Várpalota állomás térségében.

BEFEJEZŐ SZAKASZÁHOZ ÉR A HATVANI FELÜLJÁRÓ 3-21. SZ. FŐÚT CSOMÓPONTJÁNAK MUNKÁLATA
2015-04-16 16:19:0

A 3-21. sz. főút csomópontjában a körforgalmi rész építési munkálatai befejező szakaszhoz érnek.

Bp.-Nyugati pu.- Rákosrendező- Rákospalota- Újpest- Vác vonalszakaszNyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése - I/a ütem

A beruházás tartlama:

Nyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése – I/a
ütem tárgya a Rákosrendező(bez.) – Rákospalota-Újpest(kiz.) vonalszakaszon vasúti pálya korszerűsítés és bővítés, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer korszerűsítés, állomások, megállóhelyek korszerűsítése, új Hungária krt. mh. létesítése, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Vác állomás vasúti pálya, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer  korszerűsítés, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Komplex engedélyezési és tendertervek elkészítése a tenderdokumentáció összeállítása. Környezetvédelmi hatástanulmány készítése.

 

vissza


NIF

KAPCSOLAT

1134 Budapest, Váci út 45. / AB Porta
Tel.: +36 1 4368-100
Fax: +36 1 4368-110
info[kukac]nif[pont]hu