Rólunk Fejlesztések Hírek Multimédia Szerződésnyilvántartás Állásajánlatok Hirdetmények
A NIF ZRT. KÖZLEMÉNYE
2015-03-31 17:06:0

A mai napon a NIF Zrt. az Abony-Fegyvernek M4-es autópályán dolgozó kivitelező cégeket arról értesítette, hogy a velük kötött szerződés alapján elrendeli a kivitelezés felfüggesztését 2015. április 1. napjától kezdődően határozatlan ideig.

TERELÉS AZ ÜRÖMI KÖRFORGALOM ÉPÍTÉSE ÉS FORGALOMKORLÁTOZÁS AZ ARANYVÖLGY UTCA KORSZERŰSÍTÉSE MIATT
2015-03-31 14:13:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósul az ürömi jelzőlámpás csomópont körforgalommá alakítása, valamint a Budapest III. kerület, Bécsi úti szintbeni vasúti keresztezés kiváltása a Budapest-Esztergom vasútvonal II. ütemében.

FORGALOMKORLÁTOZÁS ALGYŐN
2015-03-30 16:25:0

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában a 47. sz. főút 11,5 tonnás burkolaterősítési munkálatai több mint 60 km hosszan Békés és Csongrád megyében folyamatban vannak. A kivitelezés miatt több helyen forgalomkorlátozásra, sávszűkítésre kell számítani.

Bp.-Nyugati pu.- Rákosrendező- Rákospalota- Újpest- Vác vonalszakaszNyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése - I/a ütem

A beruházás tartlama:

Nyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése – I/a
ütem tárgya a Rákosrendező(bez.) – Rákospalota-Újpest(kiz.) vonalszakaszon vasúti pálya korszerűsítés és bővítés, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer korszerűsítés, állomások, megállóhelyek korszerűsítése, új Hungária krt. mh. létesítése, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Vác állomás vasúti pálya, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer  korszerűsítés, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Komplex engedélyezési és tendertervek elkészítése a tenderdokumentáció összeállítása. Környezetvédelmi hatástanulmány készítése.

 

vissza


NIF

KAPCSOLAT

1134 Budapest, Váci út 45. / AB Porta
Tel.: +36 1 4368-100
Fax: +36 1 4368-110
info[kukac]nif[pont]hu