Rólunk Fejlesztések Hírek Multimédia Szerződésnyilvántartás Állásajánlatok Hirdetmények
VÉDETT ÜRGECSALÁDOK ÁTTELEPÍTÉSE A SZÉKESFEHÉRVÁRI ELKERÜLŐ ÉPÍTÉSÉNÉL
2014-07-25 10:40:0

Az új nyomvonalon épülő elkerülő mentén, közel 20 fokozottan védett ürge él.  A faj az egész európai elterjedési területen veszélyeztetett, fennmaradása csak összehangolt emberi beavatkozással biztosítható. A mai áttelepítésről Loppert Dániel a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője tartott sajtótájékoztatót.

ÁTADTUK A KÖZLEKEDŐKNEK A SZOMBATHELY-VÁT KÖZÖTTI GYORSFORGALMI UTAT
2014-07-24 11:32:0

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megépült a Szombathely-Vát közötti 9,2 km hosszú gyorsforgalmi szakasz, a Győrtől Szombathelyig tartó leendő M85-M86, 2x2 sávos gyorsforgalmi közlekedési csatorna részeként. Az átadási ünnepségen Hende Csaba honvédelmi miniszter vett részt. A teljes szakaszon a mai naptól már 110 km/órás sebességgel lehet közlekedni.

BEEMELIK A HÍDELEMEKET A HATVANI HÍDNÁL
2014-07-21 08:25:0

Továbbra is jó ütemben haladnak a munkálatok Hatvanban. A mai napon egy 400 tonnás daru segítségével megkezdik az egyenként akár 16 m hosszú és több mint 25 tonnás hídelemek beemelését.

Bp.-Nyugati pu.- Rákosrendező- Rákospalota- Újpest- Vác vonalszakaszNyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése - I/a ütem

A beruházás tartlama:

Nyugati pu. csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése – I/a
ütem tárgya a Rákosrendező(bez.) – Rákospalota-Újpest(kiz.) vonalszakaszon vasúti pálya korszerűsítés és bővítés, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer korszerűsítés, állomások, megállóhelyek korszerűsítése, új Hungária krt. mh. létesítése, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Vác állomás vasúti pálya, biztosítóberendezés és áramellátó-rendszer  korszerűsítés, az esélyegyenlőségi feltételek megteremtése. Komplex engedélyezési és tendertervek elkészítése a tenderdokumentáció összeállítása. Környezetvédelmi hatástanulmány készítése.

 

vissza


NIF

KAPCSOLAT

1134 Budapest, Váci út 45. / AB Porta
Tel.: +36 1 4368-100
Fax: +36 1 4368-110
info[kukac]nif[pont]hu

Az MFB stratégiai csoport tagja